miercuri, 17 decembrie 2008

Anunţ oficial de închidere campanie

Marţi dimineaţă campania „Arată-le cât de frumos poate fi Crăciunul!” şi-a atins scopul, ajungând la final: 131 de pachete-cadouri în valoare totală de 2067,95 lei au fost livrate la destinaţie.

Din donaţiile strânse cu ajutorul vostru, 131 de copii văd acum altfel Crăciunul!

Suma de 2067,95 lei colectată de la studenţi şi profesori, deopotrivă, ne-a ajutat să le ducem elevilor şi celor aproape 50 de preşcolari de la Şcoala Generală Nr. 181 din Bucureştii Noi, cadouri constând în: batoane de ciocolată, ciocolată, figurine Moş Crăciun, croasante, biscuiţi cu cremă, napolitane, stixuri, câte un suc delicios de fructe şi produse pentru igiena orală (pastă şi periuţă de dinţi).

Unii dintre voi au donat cărţi şi jucării. Aceste lucruri au rămas la biblioteca şcolii, urmând ca jucăriile să fie împărţite între grupele de grădiniţă.

Copii ne-au întâmpinat cu entuziasm într-o atmosferă ce pregătea venirea sărbătorilor de iarnă. Totuşi ceva lipsea. Parcă aşteptau mai mult de la acest decembrie friguros decât o sală de clasă decorată naiv, dar cu dragoste. Cei de la grădiniţă nu şi-au putut stăpâni bucuria, alergând de colo-colo la primirea cadourilor. Elevii din clasele I, II şi III ne-au primit cuminţi, aşteptând în bancă şi apoi mulţumind veseli în cor.

Şi noi suntem entuziaşti să mai facem un lucru înainte de a declara campania finalizată:

VĂ MULŢUMIM DIN SUFLET PENTRU CĂ V-AŢI DESCHIS SUFLETELE!

Detalii la campaniadecraciun@gmail.com şi la numerele de telefon 0722.461.308, 0722.795.713

4 comentarii:

Anonim spunea...

duminică, 21 decembrie, apare dosarul "Îngerii de lângă noi" în Adevărul Magazin de duminică :)Enjoy!
Raluca

Raluca spunea...

felicitari!great job:)

Andrei-Costel spunea...

felicitari pentru campanie.:)merita sa devina traditie in cadrul fjsc...

Anonim spunea...

super,super